Anledninger

Her kan du læse mere om de arrangementer vi laver i forbindelse med årets mange helligdage og tilbagevendende begivenheder.

For hos Rollespilsakademiet bruger vi tiden op til halloween på at designe både gyserløb og haunted house, med spøgelser på loftet og zombier i haven. Ved juletid nisser vi amok med både dramatiske læringsspil om julemandens forsvinden og gak og løjer til enhver type julefrokost. For slet ikke at tale om vores helt unikke tøndemonster, der kan gøre din fastelavnsfest til noget helt særligt!

Herunder kan du læse meget mere om nogle af forskellige anledninger vi arbejder med. Så klik endelig rundt, måske bliver du inspireret til din skoles næste temauge eller til hvordan I bliver det helt store samtaleemne for dette års kulturnat!

Finder du ikke det du leder efter, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 57 80

Fastelavn Vi tilbyder alt fra flere timers børneunderholdning, sminkeboder og kostumeudlejning til vores helt unikke tøndemonster.

 

Kulturnat Kulturnatten er en fantastisk undskyldning for at gøre noget helt nyt og anderledes. Vi har flere års erfaring med at designe og afvikle kulturnatsarrangementer, f.eks. en magisk skole for børn og et haunted house i en historisk bygning.

 

Halloween Vi designer og opsætter spøgelseshuse og gyserløb på enhver lokation du kunne ønske, med professionelle instruktører for både børn og voksne. Eller lej det vildeste halloween kostume til dit eget halloween arrangement!

 

Temauge Vores temauger indeholder alt fra kreative magiske værksteder til fantasifulde ridderdyster og lærerige vikingelege – så alle kan være med!

 

Jul Ægte julesjov for store og små! Vi tilbyder både nisseværksteder til børnene og fotostand eller quiz show til de voksnes julefrokost.

 

anledninger rollespil sommerferieaktiviteter