Om os

zombie surprise

Surprise! Zombies!

Klokken 12.32 på en kold og mørk efterårsdag begyndte de første meldinger at lyde over radioen. Da klokken var blevet 13 viste alle tv-kanaler den samme nødudsendelse. Flere og flere medlemmer af befolkningen var blevet ramt af den samme virus – en virus, der gjorde dem både voldelige og kannibalistiske.

På et lille kontor i midten af København har de ansatte netop færdiggjort dagens morgenmøde, da de første rapporter dukker op på kontorets tv-skærm. Kort efter banker bygningens vagter hårdt på døren – hvis det lille firma skal overleve, er de næste timer kritiske. Der skal samles mad, barrikaderes døre og vigtigst af alt samarbejdes, hvis alle skal overleve Zombieapokalypsen.

Med ”Surprise! Zombies!” bliver arbejdsdagen lige pludselig en helt anden, når vores dygtige instruktører pludselig ankommer og zombieapokalypsen er en realitet. Vi medbringer alt udstyr, spillet behøver, et videoklip om katastrofen og klamme, frygtindgydende zombier. I bliver guidet igennem to actionfyldte, pressede og sjove timer med katastrofer, zombier og teamwork.