Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

julefreden

Julefreden

Juleaften 1914. Krigen er ikke slut. Dog har det hårde vejr og den kolde vind tvunget den vestlige front i våbenhvile. Flere ugers konstant regn har gjort det kolde vejr til en større fjende end den hær, der gemmer sig i den anden skyttegrav. Familierne derhjemme gør deres for at holde soldaternes morale oppe, så på trods af mangel på mad og læ er der rigeligt med gaver, breve og søde sager. Tyskerne modtager endda juletræer.

”…Stille Nacht, heilige Nacht…”

Rollespillet ”Julefreden” handler om et magisk øjeblik i Europas historie; den uofficielle våbenhvile, der fandt sted på langt størstedelen af den vestlige front juleaften 1914. Et kort øjeblik, hvor der ikke blev skudt. Hvor man kunne begrave sine faldne kammerater, rejse sig fra skyttegravene og ønske dem, man ellers skød på, glædelig jul.

Deltagerne spiller soldater i skyttegravene på Vestfronten op til og under Julefreden. Et sindrigt kampsystem giver deltagerne en idé om, hvor mange der såres og omkommer ved frontlinjerne. Breve skal skrives – og censureres – for at holde moralen oppe både ude og hjemme. Endelig skal der arrangeres en fredelig julesangskanon og spilles en venskabelig fodboldkamp siderne imellem.

Rollespillet giver deltagerne indblik i livet som soldat under første verdenskrig. Det er historisk, formidlende og underholdende på samme tid.