ROLLESPIL TIL BIBLIOTEKER

Rollespil er en sjov og anderledes måde at sætte fokus på litteratur og biblioteksliv. Vi drager børnene ind i øjenhøjde, og gør biblioteket ekstra levende.

Vores kunder siger: 

Rollespil er et eksempel på, hvordan biblioteket kan bruges til at gøre historier levende for børn og på, hvordan biblioteksorientering kan udføres på en både sjov og inddragende måde. Når rollespillet og legen bliver koblet til bøgerne på hylderne, bliver børnene bevidste om, at de kan spørge bibliotekarerne til råds allerede i en tidlig alder. Forhåbentlig vil de tage det med sig og blive ved med at bruge biblioteket senere hen.
Frederiksberg Bibliotek

På få timer fik vi lavet en grundig introduktion og praktisk workshop med børn og unge fra Køge. De lærte alle finesserne ved sværdbygning og kom hjem, både med klinger og økser, men også succesoplevelser i bagagen.
Køge bibliotek

Hos Rollespilsakademiet har vi mere end ti års erfaring med at designe og afvikle arrangementer, der åbner biblioteket og inviterer til at opleve det på nye og spændende måder.

Nedenfor er eksempler på de events, vi tidligere har afviklet på biblioteker i hele landet. Du kan også hente en inspirationsfolder her. Hvis I har særlige ønsker eller idéer til jeres arrangement, sidder vores designere klar til at opfylde dem.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer! 

inspiration21

inspiration9

inspiration

inspiration46

inspiration51

inspiration17

inspiration40

inspiration47

inspiration3

inspiration53

Forespørgsel: Biblioteker

1000 tegn tilbage