SKAL DIN VEN(INDE) HAVE EN UFORGLEMMELIG POLTERABEND?

Så står vi klar!

Måske har I allerede et tema eller en idé til, hvad der skal ske på brudens eller gommens dag før dagen. En polterabend er en sjov tradition, og vi vil meget gerne inviteres med til jeres.

En polterabend med Rollespilsakademiet byder på mere end et sjovt kostume. Vi har mere end ti års erfaring med at gøre specielle lejligheder endnu mere specielle, og vi tilbyder en hel række af interaktive eventyr, hvor bruden eller gommen får lov at spille hovedrollen.

Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns, løse mordgåder eller noget helt fjerde!

Herunder er nogle af vores mest populære polterabendtilbud. Du kan også hente en inspirationsfolder her. Vi designer også meget gerne en unik oplevelse til jer; kun fantasien sætter grænser, og vi har masser af den!

Noget om helte

Udlev drømmen, og bliv trænet op som en rigtig helt!

Monsterjagt

Bliv oplært af erfarne monsterjægere, før I selv går på jagt for at finde og nedkæmpe grusomme, blodtørstige monstre

Gummivold

Den simple glæde ved at tæske løs på hinanden – men uden at komme til skade.

Baron Ottos Testamente

Et godt, gammeldags mordmysterie. Middagsselskabet bliver akavet, når Baron Otto dør under mystiske omstændigheder. Hvem gjorde det? Og hvilke skeletter er der ellers i skabet?

Paparazzi / Det Store Scoop

En paparazzos fornemste opgave er at skyde de kendte med kameralinsen på de helt rigtige tidspunkter… Når de kvajer sig! På Det Store Scoop skal I på jagt efter kendte (spillet af Rollespilsakademiets instruktører), og bliver bedømt på både kvali- og kvantitet af de billeder, I får taget.

Dramaworkshop

Vi stiller to erfarne dramainstruktører til rådighed til et par timer med dramaworkshop. Der er noget at hente, uanset om I søger reel læring eller gak og løjer for at blive rystet sammen, og grine med hinanden.

Forespørgsel: Polterabend

1000 tegn tilbage