Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

fra hulemand til bondemand

Stenalderen i børnehøjde

Over to akter illustrerer Fra hulemand til bondemand menneskets udvikling på en måde, der bringer den til live for deltagerne. Eleverne spiller en række forskellige roller, som tager dem fra den tidligere jægerstenalder til bondestenalderen. De får lov til at være abelignende vildmænd, der samler bær og planter ind til føden og forsøger at undgå de vilde dyr.

Senere bliver de jægere, der selv nedlægger dyrene, og til sidst bliver de bønder, der dyrker jorden og gør de vilde dyr til deres tjenere (og måltider!). Rollespillet giver et underholdende indblik i menneskehedens fælles historie og forklarer hvorfor mennesket gik fra at leve som dyr til at starte landbrug.

Mål:

Kanonstykket: Ertebøllekulturen

Læring om behovet fra at gå fra jæger/samlersamfund til agrikulturelt samfund. Læring af menneskehedens fælles historie, samt syn på de forskellige udvikler verden over. Refleksion af agrikulturens udvikling fra nødvendighed til industri.