Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

kolonisering af oceanien

Stillehavets søfarere

I perioden mellem det tredje årtusinde fvt. Og 1500-tallet lykkedes det bosættere fra det malaysiske øhav at opdage og kolonisere området Oceanien i Stillehavet, kun ved hjælp af primitiv teknologi og med alle odds imod sig.

I rollespillet Koloniseringen af Oceanien får deltagerne mulighed for at prøve kræfter med den enorme udfordring det er, at opdage og kolonisere en helt nyt og ukendt område.

Med en overskuelig udlægning af situationen og en række enkle spilmekanismer, sætter rollespillet fokus på temaer som geografi, udforskning af nye områder og menneskehedens tidlige historie i en verdensdel langt væk.

Mål:

Anbefalet målgruppe: Historie A

Kernestof: 1453-1776, Nye verdensbilleder, kolonisering.

Aktiv læring og leg i et af de mest videnskabeligt debatterede emner. Forståelse for hvad kolonisering var fra før vores tidsregning. Indblik i de store opdager kultur, der lå til baggrund for koloniseringen af øer fra Hawaii til påske øerne. Perspektivering til Kon Tiki ekspeditionen til selv samme polynesiske øer.