Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

AKTIVE KONFIRMANDER I KIRKERUMMET!

Rollespil er et godt og engagerende værktøj, når det kommer til at tage stilling til etiske dilemmaer eller sætte sig ind i religiøs symbolik.

Gennem utraditionelle rollespil, der er skræddersyet til kirkerummet, sætter vi fokus på emner som godt og ondt, tro og tvivl og synd og tilgivelse.

Siden 2009 har vi været medansvarlige for Roskilde Domkirkes store årlige konfirmandtræf, hvor vi over tre dage har mere end 3000 konfirmander igennem domkirken.

Vi laver også meget gerne mindre rollespil for enkelte kirker eller konfirmandhold.

Rollespil er et effektivt redskab til at understrege de budskaber, man skal lære i konfirmationsforberedelsen – og det er svært at glemme den slags undervisning, man selv – bogstavelig talt - har spillet en aktiv rolle i.

Grunden til at vi bruger rollespil er fordi vi gerne vil have konfirmanderne så meget med som muligt. Vi vil ikke bare have dem til at lytte, men til at deltage aktivt.
- Biskop Peter Fischer Møller, Roskilde.

Nedenfor ser I eksempler på rollespil, vi tidligere har afviklet i kirker rundt om i landet. Kontakt os endelig, hvis I ikke finder det, I søger, eller hvis I har en helt særlig idé, der skal vækkes til live. Vores dygtige designere er altid klar til at skræddersy den helt perfekte oplevelse til jer.