Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

jagten paa julen

Jagten på julen

Hvorfor fejrer vi jul? Hvor kommer julen egentlig fra? Hvem er julemanden? Vi har skabt et sjovt, sejt og spændende arrangement, der prøver at give svar på nogle af de julespørgsmål, børn i årevis har stillet. ”Jagten på julen” holder magien i live, alt imens den forholder sine deltagere reflekteret og historisk til nogle af de traditioner, der binder os sammen på tværs af landegrænser og tidsperioder.

I rollespillet er deltagerne en flok tryllenisser, der er blevet tilkaldt og bevæbnet af Julemor. Det viser sig at Julemanden, Julle, ikke er til at finde nogen steder. Og det er et problem! For julen nærmer sig med hastige skridt.

Sammen med Julemor skal tryllenisserne finde ud af, hvor julen kommer fra, så de kan finde ud af, hvor Julle er blevet af. For at nå til bunds i mysteriet skal der trylles, kæmpes og snakkes med kendte skikkelser fra historien. Det kan for eksempel være sjove, spændende og uhyggelige karakterer som Fødselsdagsbarnet, vikingekongen Harald Blåtand, godmodige Sankt Nikolaus med sin monstrøse følgesvend Krampus eller en skruppelløs reklamemager, der skal findes og forhøres for at finde julens hemmeligheder, og derved Julle, før juleaften bliver en gaveløs en af slagsen.

Gennem leg med forskellige mytiske og historiske figurer fra verdenshistorien, giver ”Jagten på julen” et eventyrligt indblik i julefesten, vintersolhverv, advent og meget mere.