Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

baron ottos julebal

Baron Ottos Julebal

Julens mange fester kan af og til være lidt hårde at komme igennem. Måske især de fornemme middagsselskaber. Manglende samtaleemner, lidt for meget vin, dårlige taler; anledninger til pinlige øjeblikke er der nok af. Rigtig akavet bliver det dog først, når juleballets vært, Baron Otto, pludselig dør under ganske mystiske omstændigheder.

Nu skal jagten gå ind – for baronens morder skal findes – og dét helst inden jul, så freden atter kan sænke sig. Men en mystisk morder er ikke det eneste interessante, deltagerne vil finde. Hvis rygterne om baronens testamente er sande, kan en heldig gæst måske blive ganske rig før aftenen er gået på hæld.

”Baron Ottos Julebal” er et mordmysterie-rollespil, hvor alle kan være den skyldige og ingen svar er givet på forhånd. Skal jeres julefrokost være lidt anderledes i år? Så er vi klar med to timers mystik, mord og juleuhygge!