Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

last man standing

Last man standing

Har I brug for et afbræk i hverdagen, en undskyldning for at lære navnene på de nye kollegaer, eller bare en god grund til at forvandle kontorlandskabet til en slagmark i to timer?
”Last man standing” er et actionpræget og festligt indslag i hverdagen eller til firmafesten.
Vores professionelle instruktører sørger for stemningen, forklarer reglerne og udleverer pistoler og ’ofre’ til alle. Deltagerne har nu to timer til at forsøge at skyde deres mål. Lykkes det, overtager de offerets mål. Legen fortsætter til der kun står én person sejrrig tilbage.

Spillet kan bruges som et festligt indslag, en to timers pause, hvor de ansatte skal samarbejde om at ’overtage’ bestemte områder af kontoret, eller som en ekstra udfordring i løbet af en almindelig arbejdsdag, hvor selv det at hente en kop kaffe kan være livsfarligt!

Hvem står levende tilbage, når tiden er gået?

Spillet er med til at give et sjovt twist på den klassiske arbejdsdag eller firmafest. Vi medbringer alle nødvendige rekvisitter.

Arrangementet er sjovt og alle kan være med – og så er det velegnet, hvis kollegaerne skal lære hinanden bedre at kende, eller nye teams skal rystes lidt mere sammen.