Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

spionakademiet

Spionakademiet

Året er 1973. For fem år siden rystede Cuba-krisen hele verden, og efterfølgende har både NATO og Warszawapagten gjort alt, hvad de kunne, for at lære mere om deres fjende. Information er magt i disse dage, hvor ingen ved, hvornår krigen kommer, men alle ved, at det blot er et spørgsmål om tid.

Træd ind i den spændende, farlige og dramatiske verden, der var hverdag for de mænd og kvinder, der arbejdede for Forsvarets Efterretningstjeneste under Den Kolde Krig. Gennem en række opgaver vil I forberede jer på at blive udsendt som undercover-agenter i Sovjetunionen. Kan I klare alle prøvelserne og vise, at I er klar til at tjene jeres land?

Rollespilsakademiets Spionakademi er et underholdende og anderledes teambuildingarrangement, hvor deltagerne får lov at udleve deres spiondrømme, når de både skal snige sig forbi fjendtlige soldater, udregne lokationen på den fjendtlige base, spionere på den sovjetiske agent og selvfølgelig igennem en hæsblæsende skydebane.