AKTIVE KONFIRMANDER I KIRKERUMMET!

Rollespil er et godt og engagerende værktøj, når det kommer til at tage stilling til etiske dilemmaer eller sætte sig ind i religiøs symbolik.

Gennem utraditionelle rollespil, der er skræddersyet til kirkerummet, sætter vi fokus på emner som godt og ondt, tro og tvivl og synd og tilgivelse.

Siden 2009 har vi været medansvarlige for Roskilde Domkirkes store årlige konfirmandtræf, hvor vi over tre dage har mere end 3000 konfirmander igennem domkirken.

Vi laver også meget gerne mindre rollespil for enkelte kirker eller konfirmandhold.

Rollespil er et effektivt redskab til at understrege de budskaber, man skal lære i konfirmationsforberedelsen – og det er svært at glemme den slags undervisning, man selv – bogstavelig talt - har spillet en aktiv rolle i.

Grunden til at vi bruger rollespil er fordi vi gerne vil have konfirmanderne så meget med som muligt. Vi vil ikke bare have dem til at lytte, men til at deltage aktivt.
- Biskop Peter Fischer Møller, Roskilde.

Nedenfor ser I eksempler på rollespil, vi tidligere har afviklet i kirker rundt om i landet. Kontakt os endelig, hvis I ikke finder det, I søger, eller hvis I har en helt særlig idé, der skal vækkes til live. Vores dygtige designere er altid klar til at skræddersy den helt perfekte oplevelse til jer.

 

inspiration22

inspiration13

inspiration24

inspiration16

inspiration42

inspiration14

inspiration41

Download folder kirker/konfirmander

preview rollespil for konfirmander